Mimoun Mahi
  • Positie Spits en vleugelaanvaller
  • Expertise Techniek acties doelpunten assists
  • Bijnaam Kap

Mimoun Mahi

Voetbal

Hoi, ik ben Mimoun Mahi, momenteel actief als speler van FC Utrecht. Ik weet hoe belangrijk de juiste begeleiding en coaching is, ik heb veel trainers meegemaakt en duidelijke uitleg brengt je als speler veel verder. Laat mij je helpen om beter te worden, want dat is uiteindelijk wat iedere speler wil. Ik hoop je wedstrijd snel te zien en uitgebreid met jouw ontwikkeling aan de slag te kunnen. Tot snel en succes.

Boek Mimoun Mahi

Mimoun Mahi

 

Mimoun Mahi is een geboren Hagenees en begon met voetballen op jonge leeftijd bij de plaatselijke club SC REMO. Al gauw werd duidelijk dat Mimoun een hoger niveau aankon dan waar hij op dat moment speelde. Mimoun vertrok naar Quick Den Haag om vervolgens de stap te maken naar Sparta Rotterdam in 2011.

 

Op 17 Oktober 2012 maakt Mimoun Mahi zijn debuut in de wedstrijd tegen Den Bosch, na 2 seizoenen in de hoofdmacht van Sparta en een vervelende blessure tussendoor vertrok Mimoun naar FC Groningen.

 

Na meer dan 120 wedstrijden in het eerste van FC Groningen vertrok Mimoun uiteindelijk naar FC Zürich, zijn contract werd voor 3 jaar getekend maar naar een jaar besloot Mimoun dat hij toch liever in Nederland speelde. Mimoun tekende bij FC Utrecht een contract voor 4 jaar. 

Mimoun Mahi clubs

Sparta

FC Groningen

FC Utrecht

Mimoun Mahi statistieken

200+

Wedstrijden

50+

Goals

1x

KNVB Beker

Verbeter je spel met persoonlijke tips van Mimoun Mahi