Experts

Jouw kennis en ervaring is hun toekomst!

Jonge amateurvoetballers vinden het geweldig om zichzelf te ontwikkelingen. Als expert heb jij die jarenlange ervaring om deze voetballers te helpen in hun ontwikkeling. Jeugd zien groeien door jouw aanwijzingen en coaching is geweldig toch?

Hoe het werkt?

Jonge spelers uploaden hun wedstrijd en selecteren jou als hun favoriete professional voor persoonlijk coaching. Jij krijgt een bericht dat er een wedstrijd voor je klaar staat die je in je zelf te bepalen tijd beoordeeld. In een eenvoudig in te vullen rapport maak jij een persoonlijke analyse met de sterke en ontwikkel punten van de speler.  Voor je beoordeling ontvang je ook nog eens een passende vergoeding.

Onze missie

Scorelit staat voor het ontwikkelen van jonge voetballers. De kennis van de professionele spelers, trainers en scouts van vandaag zijn essentieel voor de spelers van de toekomst.

Join onze  community;
Improving the game. One player at the time

 

Stuur ons een email

Veelgestelde vragen

Wat kan ik vragen per uur?

Dit ligt geheel bij jezelf. We geven ja aan de hand van de vragenlijst een indicatieve uurprijs. Wil je hiervan afwijken dan kan dat gerust. Let wel, Scorelit is niet verantwoordelijk voor de hoeveelheid boekingen die je krijgt. Probeer je prijs zo marktconform mogelijk te houden. In het begin zal het even zoeken zijn.

Kan ik ervoor kiezen eenmaal per maand te worden uitbetaald?

Ja dit kan, de Experts hebben een uitbetaal knop waarop ze hun uitbetalingsverzoek kunnen verzenden.

Kan ik een boeking ook afwijzen?

Dit is tot op heden nog niet mogelijk, maar wellicht in de nabije toekomst is dit een mogelijkheid. Wel is het mogelijk een keuze te maken in de pakketten die je aanbiedt. De pakketten zijn leeftijdsgebonden.

Hoe krijg ik meer boekingen?

Via onze marketing specialisten proberen wij zoveel mogelijk potentiële klanten naar de app te krijgen. Jijzelf kan hier natuurlijk ook goed mee helpen door bv het gebruik van jouw eigen social media kanalen in te zetten. Ook helpt het natuurlijk enorm door positief te zijn in de analyses en ze goed te onderbouwen zodat je goeie reviews ontvangt op de gemaakte analyses.

Ik heb geen tijd, mag een ander mijn analyses doen?

Het antwoord hierop is nee. De klant koos jou persoonlijk voor een reden. Wij vanuit Scorelit bieden de klant de garantie dat jouw kennis de klant verder helpt in zijn of haar loopbaan. Het niet zelf maken van de analyses leidt tot het verwijderen van jouw account op Scorelit.

Meld je aan als Scorelit Expert!

Laat hier je gegevens achter en wij nemen contact met je op.