Frequently asked questions

Spelers

Hoe vind ik een expert?

Klik hier om een kijkje te nemen tussen alle experts. We leggen je graag uit hoe en waarom je een bepaald type expert kiest.

Alvast een tip: kies een professional die jouw positie en discipline door-en-door kent.

Waar download ik de app?

We hebben een app waarin je direct van start kunt gaan. Hij is gratis te downloaden in de Google Play Store en in de App Store, of klik hier om direct doorverwezen te worden.

Wat kost een analyse?

De prijzen verschillen per expert en worden berekend op je leeftijd en lengte van de wedstrijd.

Wanneer krijg ik mijn analyse terug?

Dit ligt er totaal aan hoe druk de Expert het heeft en hoeveel aanvragen de Expert nog voor jou heeft ontvangen.

Ik heb scorepoints gekocht en wil graag een refund.

Hierbij verwijzen we je naar de Terms & Conditions, daar staan alle regels omtrent het terugvorderen van de Scorepoints in.

In mijn geüploade wedstrijd speelde ik niet de gehele wedstrijd mee, betaal ik wel voor de gehele wedstrijd?

Ja, de pakketten zijn dusdanig ingericht dat er louter de gehele wedstrijd wordt berekend. Je bent vrij om een andere wedstrijd te uploaden waarin je wel de gehele wedstrijd speelt. Wanneer je slechts een helft of minder speelt is het wellicht beter om een andere wedstrijd te kiezen. De analist kan wellicht niet een goede volledige analyse maken van jouw als speler in zo’n kort tijdsbestek.

Ik ben het niet eens met de bevindingen van mijn coach.

Welkom in mijn wereld, mvg Jos Hooiveld (founder en CEO van Scorelit)

Ik ben ontevreden over mijn ontvangen rapport

Stuur je bevindingen op naar ​info@scorelit.com​ en we gaan ermee aan de slag. Wij hebben graag tevreden klanten dus pakken we dit serieus op. Je kunt (wanneer het gegronde klachten zijn) je Scorepoints terug krijgen, een vervangende Expert (van dezelfde waarde) kiezen of een opnieuw gemaakte analyse krijgen.

Ik heb mijn analyse terug gekregen en wat nu?

Wij zijn druk bezig een samenwerking op te zetten waarop je aansluitend aan jouw analyses op maat gemaakte trainingsoefeningen kunt krijgen.

Coaches

Wat is Scorelit?

Bij Scorelit weten we als geen ander dat goede begeleiding belangrijk is om de beste sporter in jou naar boven te halen. Door middel van een persoonlijke videoboodschap en een uitgebreide analyse krijg je feedback van professionals die zich begeven in de absolute top van jouw sport.

Hoe werkt Scorelit voor mij?

Als Expert kan je je inschrijven op Scorelit.com/expert. Na je inschrijving wordt je beoordeeld door het Scorelit-team en kan je door ons geaccepteerd worden. Sta je er eenmaal in dan ben je eenvoudig te boeken in de app. Word je geboekt dan kan je meteen aan de slag met het analyseren van wedstrijden.

Hoe werkt het analyseren van een wedstrijd?

Bekijk de link in jouw Expert omgeving voor de uitleg van de analysetool. Hierin wordt visueel uitgelegd hoe je een complete en onderbouwde analyse maakt.

Wat kan ik vragen per uur?

Dit ligt geheel bij jezelf. We geven ja aan de hand van de vragenlijst een indicatieve uurprijs. Wil je hiervan afwijken dan kan dat gerust. Let wel, Scorelit is niet verantwoordelijk voor de hoeveelheid boekingen die je krijgt. Probeer je prijs zo marktconform mogelijk te houden. In het begin zal het even zoeken zijn.

Ik zie Scorepoints, word ik daarin ook uitbetaald?

Het antwoord is nee, je wordt uitbetaald in je eigen valuta.

Wanneer word ik uitbetaald?

De klant heeft een niet goed geld terug garantie van 48 uur. Wanneer ze binnen die tijd niet met een gegronde reden komen om de uitbetaling te verhinderen kunnen wij het geld overmaken.

Kan ik ervoor kiezen eenmaal per maand te worden uitbetaald?

Ja dit kan, de Experts hebben een uitbetaal knop waarop ze hun uitbetalingsverzoek kunnen verzenden.

Communiceren met klanten

Onthoud te allen tijde dat er een klant is die compleet en onderbouwd werk van je verwacht. Probeer zo motiverend mogelijk te zijn in je bevindingen. Communiceer te allen tijde netjes en correct. Ongepast taalgebruik kan leiden tot het inhouden van je fee voor je gedane werk en uiteindelijk tot verwijdering van je profiel in de Scorelit-app. Scorelit is niet verantwoordelijk voor de gevolgen van jouw taalgebruik dan wel de video’s die je terug zendt.

Kan ik een boeking ook afwijzen?

Dit is tot op heden nog niet mogelijk, maar wellicht in de nabije toekomst is dit een mogelijkheid. Wel is het mogelijk een keuze te maken in de pakketten die je aanbiedt. De pakketten zijn leeftijdsgebonden.

Hoe krijg ik meer boekingen?

Via onze marketing specialisten proberen wij zoveel mogelijk potentiële klanten naar de app te krijgen. Jijzelf kan hier natuurlijk ook goed mee helpen door bv het gebruik van jouw eigen social media kanalen in te zetten. Ook helpt het natuurlijk enorm door positief te zijn in de analyses en ze goed te onderbouwen zodat je goeie reviews ontvangt op de gemaakte analyses.

Ik heb geen tijd, mag een ander mijn analyses doen?

Het antwoord hierop is nee. De klant koos jou persoonlijk voor een reden. Wij vanuit Scorelit bieden de klant de garantie dat jouw kennis de klant verder helpt in zijn of haar loopbaan. Het niet zelf maken van de analyses leidt tot het verwijderen van jouw account op Scorelit.

Staat je vraag hier niet bij? Stuur ons dan een e-mail.