Over ons

Je vecht voor je droom en barst van ambitie, maar wie geeft jou eerlijke feedback en helpt je die droom te realiseren?

Trainen is natuurlijk super belangrijk, maar net zo belangrijk is de juiste begeleiding.  Hoe sneller jij je bewust bent van je spel, hoe eerder jij kan beginnen met jezelf te ontwikkelen. Daarom is er nu Scorelit.

Mijn naam is Jos Hooiveld en dit is waarom ik Scorelit ben gestart.

Je wordt geboren met talent maar niet iedereen krijgt de juiste begeleiding om dit verder te ontwikkelen. Kijk maar naar profs waarvan de vaders of moeders ook profsporters waren, zoals Van Hooijdonk, Kluivert, Simons of Verstappen. Zij kregen veel meer tips waarmee ze makkelijker aan de top kwamen of kansen creërden.

Er is enorm veel talent in de sport, maar alleen met eerlijke feedback en coaching haal je het beste uit jezelf. Toen ik in het tweede van SC Heerenveen speelde kwam Foppe de Haan naar me toe. Hij zei ‘in het tweede draait het niet om kampioen worden of winnen maar om jezelf te ontwikkelen.’ De juiste begeleiding helpt je sneller bewust te worden van je sterke kanten en je ontwikkelpunten. Juist van die spelsituaties die niet zo lekker gaan leer je het meest.

Geef ons aan welke sport je beoefent en wat je doelen zijn. Selecteer een coach en ontvang heldere feedback en tips op basis van een videoanalyse. Net als bij de profs. Als personal-coach bouw je een persoonlijke band op, want dat vinden we belangrijk om je echt te helpen. Hoe het werkt lees je hier.

Benieuwd naar jouw niveau?

Krijg een persoonlijke videoanalyse van professionals en leer hoe jij de beste kan worden.

Start je gratis proefaccount

Over mij

Ik ben Jos Hooiveld. 18 jaar lang was ik professioneel voetballer en speelde meer dan 300 wedstrijden bij 12 clubs. Met drie clubs ben ik landskampioen geworden (AIK, FC Inter, FC Kopenhagen) en met Southampton promoveerden we naar de Premier League. Maar in mijn weg naar de top stond ik er alleen voor, omdat professionele coaching onbereikbaar was. Die tijd ligt gelukkig achter ons.