Mounir El Hamdaoui
  • Positie Spits
  • Expertise Gehele voorhoede en de nummer 10 positie. Ik kan je goed helpen in de juiste positie te komen voor de afronding.
  • Bijnaam Mhami

Mounir El Hamdaoui

Voetbal

Tijdens mijn carrière heb ik bij fantastische clubs mogen spelen. Onder andere bij AJAX, AZ, FIORENTINA en MALAGA. En hier dan ook onder de grootste trainers mogen werken bijvoorbeeld Louis van Gaal. Ik zou het super leuk vinden om met mijn ervaring jou te motiveren het beste uit jezelf te halen, en zo met mijn hulp jij je doelen kan verwezenlijken.

Boek Mounir El Hamdaoui

Mounir El Hamdaoui

 

Mounir is geboren en getogen in Rotterdam. Mounir kwam dan ook al snel terecht bij ‘zijn’ Excelsior. Hier doorliep hij de jeugdopleiding en maakte in het seizoen 2001/2002 daar zijn debuut onder Adrie Koster.

 

Doelpunten begon Mounir El Hamdaoui op een steeds meer regelmatige basis te maken. Begon hij in zijn eerste seizoen met slechts 2 goals, de seizoenen erop liep dat al fors uit naar uiteindelijk 17 en 11 (half seizoen) goals voordat de interesse van Tottenham Hotspurs was gewekt.

 

Martin Jol besloot Mounir aan te trekken bij de Londense grootmacht, helaas brak Mounir nooit door in de basis bij Tottenham en kwam het ook niet tot een optreden in de Premier League. Via Derby County, Willem II en AZ kwam Mounir uiteindelijk terecht bij Ajax.

 

De indrukwekkende scoringsdrift van Mounir viel op bij de club uit Amsterdam, en ze besloten hem een contract aan te bieden voor 4 jaar. Mounir beleefde niet de successen wat hij zou willen bij Ajax, er waren meerdere conflicten met Frank de Boer en uiteindelijk werd Mounir verbannen naar de beloftes. 

 

Na een paar mooie omzwervingen bij o.a. Fiorentina en Malaga besloot Mounir weer terug te keren in Nederland bij AZ om vervolgens na een half jaar te tekenen bij UMM Salal SC in Qatar. In 2020 besloot Mounir een einde aan zijn actieve carrière te maken en zich te richten op het zaakwaarnemerschap.

Clubs:

 

Fiorentina, Malaga FC, UMM Salal SC,

Mounir El Hamdaoui clubs

Sparta

Willem II

AZ Alkmaar

Ajax

Derby

Mounir El Hamdaoui statistieken

15

Interlands

120+

Goals

300+

Wedstrijden

1x

Speler van het jaar 2009

1x

Topscorer Eredivisie

2x

Landskampioen Nederland

Verbeter je spel met persoonlijke tips van Mounir El Hamdaoui