Bryan Linssen
  • Positie Spits of vleugel spits
  • Expertise Aanval en middenveld
  • Bijnaam Brya-gol

Bryan Linssen

Voetbal

Ik ben Bryan Linssen, profvoetballer bij Feyenoord. Ik ben nu 12 jaar actief als profvoetballer, en ik vind het leuk gedreven voetballers te helpen in het persoonlijk ontwikkelen en realiseren van je doelstellingen. Verwacht van mij eerlijke en directe feedback.

Boek Bryan Linssen

Bryan Linssen

Momenteel is Bryan speler bij Feyenoord, maar is hij natuurlijk niet altijd geweest. Bryan is als kleine jongen begonnen bij VV Veritas uit Neeritter.

 

Al gauw werd hij opgepikt door Fortuna Sittard en heeft hij daar grotendeels de jeugdopleiding doorlopen. In 2008 maakte Bryan zijn debuut voor Fortuna Sittard in het betaalde voetbal tegen FC Emmen. Dat seizoen begon hij ook met scoren en kwam uiteindelijk nog tot 4 goals. Goals die is Bryan vervolgens altijd en overal overal blijven maken. Zijn eerste transfer maakte hij uiteindelijk naar MVV om vervolgens via VVV, Heracles Almelo en FC Groningen bij Vitesse te belanden.

 

Bij Vitesse heeft Bryan ook zijn eerste Europese goal gemaakt, dit was tegen de italiaanse topclub SS Lazio. In totaal maakte Bryan voor deze clubs 82 competitie goals en zo kwam hij op de radar bij Feyenoord zoals dat zo mooi heet. Ondanks zijn geringe lengte scoort Bryan opvallend vaak met zijn hoofd, door de juiste timing en sprongkracht weet hij de tegenstanders vaak te verrassen en zo menig goaltje mee te pikken.

 

In zijn carrière heeft hij meestal als spits of als vleugelaanvaller gespeeld, die posities kent hij dan ook als geen ander. Bryan komt ook uit een voetbalfamilie waarin zn broer bijvoorbeeld al trainer is. Na zijn actieve voetbalcarrière wil hij dan ook graag ergens aan de slag gaan als trainer.

Bryan Linssen clubs

VVV-Venlo

MVV Maastricht

SC Heracles Almelo

FC Groningen

Vitesse

Feyenoord

Bryan Linssen statistieken

100+

Goals

350+

Wedstrijden

2x

Johan Cruijff schaal

Verbeter je spel met persoonlijke tips van Bryan Linssen