Mike Passenier
  • Positie Trainer
  • Bijnaam Big Mike

Mike Passenier

Kickboxing

Hallo mijn naam is Mike Passenier trainer en eigenaar van Mike’s gym. Trainer van oa: Joerie Mes, Badr Hari, Gokhan Saki, Melvin Manhoef, Artur Kyshenko, Murthel Groenhart, Sergei Lashenko, Alistair Overeem, Hans Nijman, Joop Kasteel, Gilbert Yvel, Jordann Pikeur, Massaro Glunder, Donegi Abena, Antonio Plazibat, Serihyi Adamchuck, Fabio Kwasi, Chico Kwasi Etc.

Expertise

Aanvallen en KO’s

Boek Mike Passenier

Mike Passenier

 

Mike werd geboren in Amsterdam Beton dorp en had in zijn vroege jeugd een voorliefde voor voetbal. Het was de sport die hij graag deed. Daar kwam verandering in toen Mike op 15 jarige leeftijd een kickboksgala bijwoonde. Mike Passenier was onder de indruk en wilde meer weten van de sport.

 

Mike werkte in een café en tijdens zijn werk lieg hij Gilbert Ballantine tegen het lijf, de toenmalige wereldkampioen. Passenier ging af en toe sparren met Ballantine en laatsgenoemde was erg onder de indruk van Mike zijn kwaliteiten en technieken. Maar vooral ook de kijk op de sport.

 

Mike Passenier begon met kicksboks les geven in 2002 en richtte niet lang daarna zijn eigen gym op. Mike’s Gym, een gym die momenteel een van de grootste in Nederland is en bekend staat om de trainingen gericht op de K.O. In Mike’s Gym kwamen de groten der aarde om te trainen zo heeft Mike verscheidene wereldkampioenen getraind. O.a: Murthel Groenhart, Melvin Manhoef, Gokhan Saki maar de bekendste is misschien wel Badr Hari.

 

 

 

 

 

Mike Passenier statistieken

10+

Wereldkampioenen getraind

150+

Kickboks gala's

20+

Jaar trainers ervaring

50+

Titels gewonnen

Verbeter je spel met persoonlijke tips van Mike Passenier