Saïd El badaoui
  • Positie Trainer
  • Bijnaam SB

Saïd El badaoui

Kickboxing

Trainer/Coach van de SBgym, momenteel veel opkomende maar ook gearriveerde vechters onder mijn hoede. Mijn kijk op het kickboksen is verfrissend engeeft je nieuwe inzichten. Ik probeer mijn bevindingen en tips aan jouw stijl aan te passen en te vertellen hoe je erop kan trainen. Samen brengen we de sport naar een hoger niveau.

Expertise

Trainer/coaching

Boek Saïd El badaoui

Said Badaoui

 

Is geboren in Nador in Marokko. Op zijn tweede levensjaar verhuisde Said naar Nederland, en sinds 2004 woont Said in Utrecht. Toen Said 10 jaar was begon hij kennis te maken met de vechtsport Karate. Dat hij een talent was dat bleek al snel.

 

Toen Said Badaoui 14 jaar werd maakte hij voor het eerst kennis met kickboksen. Een sport dat hem nog meer intrigeerde dan Karate. Said trainde samen met namen als Badr Hari en Nordin ben Salah. Na een onfortuinlijke gebeurtenis moest Said stoppen met het professionele kickboksen. Hij besloot zich te gaan richten op het individu.

 

Said besloot zijn eigen Gym op te richten onder de naam SB-Gym. Een gym waar momenteel veel van de Nederlandse kickboks toppers trainen. Denk onder andere aan Germaine de Randamie, Badr Hari en Melvin Manhoef. De trainingsstijl van SB-Gym en dus Said wordt wereldwijd erg hoog aangeschreven.

 

Said heeft een frisse kijk op de sport en is enorm gedetailleerd met de vechters bezig.

Clubs:

SB-Gym

Vechters:

Badr Hari, Germaine de Randamie, Melvin Manhoef en Mohamed Mezouari.

Saïd El badaoui statistieken

8+

Wereld Kampioenen getraind

150+

Wedstrijden gecoacht

1x

Genomineerd voor sportcoach vh jaar

Verbeter je spel met persoonlijke tips van Saïd El badaoui