Jorina Baars
  • Positie Thaiboksen MMA
  • Expertise All round
  • Bijnaam Baas

Jorina Baars

Kickboxing

Mijn naam is Jorina Baars. Ik ben begonnen met kickboksen toen ik 7 was en op mijn 12e vocht ik mijn eerste partij. Ondertussen ben ik meer dan 50 partijen verder en meervoudig Nederlands, Europees en wereld kampioen. Ik heb naast het vechten op K1 en kickboks regels ook een aantal Muay thai partijen gevochten.

Boek Jorina Baars

Jorina Baars is een Nederlandse vechtsport STER, we schrijven het inderdaad los van elkaar omdat haar staat van dienst heeft bewezen dat ze echt ongekende klasse heeft.

Jorina begon al op haar 7e met kickboksen en vocht haar eerste partij toen ze 12 jaar was. Het ging Jorina steeds beter af en ze werd meerdere keren Nederlands, Europees en Wereldkampioen in haar gewichtsklasse.

Sinds 2004 is Jorina Baars professioneel kickbokster geworden, ze vecht zowel in het Thaiboksen als in MMA en met de kickboksregels. In het Thaiboksen is Jorina momenteel houder van de wereldtitel.

Jorina haar meest memorabele overwinning is volgens ons de overwinning op Cris Cyborg, een Braziliaanse MMA vechtster en houder van de wereldtitel bij de UFC geweest.

Jorina Baars statistieken

35%

Gewonnen op TKO

4x

Lion fight Muay Thai verdedigd

50+

Professionele gevechten

Verbeter je spel met persoonlijke tips van Jorina Baars