Jordens Peters
  • Positie Centrale verdediger
  • Expertise Positioneel verdedigen 1 vs 1 duels Passing Scannen van de omgeving Coaching Leiderschap
  • Bijnaam De muur

Jordens Peters

Voetbal

Uit eigen ervaring durf ik zeggen dat het krijgen van gedetailleerde feedback essentieel is om jezelf te ontwikkelen. Hierbij wil ik jullie niet alleen voorzien van ‘feedback’, wat kan er beter, maar ook van ‘feedforward’, op welke manier kun je dit de volgende keer beter doen. Met deze tips zul je een betere en completere speler worden. Ik wil graag mijn steentje bijdragen om het maximale uit jouw te halen!

Boek Jordens Peters

Jordens Peters is geboren op 3 mei 1987 in Nijmegen. In zijn jongste jeugd voetbalde hij bij BMC in Berlicum. In 1988 werd hij gescout door FC Den Bosch en mocht Jordens deelnemen aan de jeugdopleiding van FC Den Bosch. In de jeugdopleiding heb hij enkele malen mee mogen doen met de nationale teams. Zo heeft Jordens in het seizoen 2003 – 2004 in het Nederlands elftal onder 17 jaar gespeeld. Ook in de twee daaropvolgende jaren heeft hij in vertegenwoordigende elftallen (-18 en -19) gespeeld, veelal als verdediger.

 

Dit alles leidde ertoe dat in 2005 Jordens een contract bij FC Den Bosch heeft getekend en dat hij daar de eerstvolgende 7 jaar !! is gebleven. Hoogtepunt in die periode was voor Jordens en FC Den Bosch wel de promotie/degradatiewedstrijden. Helaas lukte het ze niet te promoveren.

 

In 2012 kon Jordens zelf wel promotie maken door een contract te tekenen bij het pas naar de Eredivisie gepromoveerde Willem II. Daar heeft hij zowel ups als downs meegemaakt. Ze degradeerden uit de Eredivisie maar het jaar daarop werden ze weer kampioen van de Eerste Divisie en promoveerden ze dus weer. In dat seizoen werd Jordens ook nog uitgeroepen tot beste aanvoerder van de Eerste Divisie. De laatste jaren zijn ze wel een vast waarde gebleken voor de Eredivisie.

Jordens Peters clubs

FC Den Bosch

Willem II

Jordens Peters statistieken

410+

Wedstrijden

12

Goals

1x

Promotie Eredivisie

Verbeter je spel met persoonlijke tips van Jordens Peters