Jill Roord
  • Positie Aanvallende middenvelder
  • Bijnaam The Roar

Jill Roord

Voetbal

Mijn carrière bracht en brengt me langs meerdere topclubs in binnen en buitenland (Bayern Munchen, FC Twente en Arsenal) ook ben ik speelster voor het Nederlands elftal. Ik ben enorm voetbalminded en help je graag jezelf te motiveren het beste uit jezelf te halen. Ik weet wat ervoor nodig is om de top te halen, laat me jou de tips geven om je eigen spel te verbeteren.

Expertise

Techniek, scorend vermogen, fysiek.

Boek Jill Roord

Jill Roord

Op dit moment is Jill actief als prof bij sv Wolfsburg in Duitsland. Jill begon op jonge leeftijd al met voetballen bij de plaatselijke voetbalclub Quick ‘20. Quick ‘20 is een club die bekend staat om de sterke jeugdteams waar ze veelal op het hoogste niveau spelen.

 

Jill speelde in de jeugd vaak bij de jongens mee om zo ook fysiek meer uitgedaagd te worden. Dit hielp haar enorm in het verbeteren van haar handelingstempo, iets waar ze vandaag de dag nog steeds de vruchten van plukt. Jill’s talent bleef niet onopgemerkt, Jill werd al snel gescout door FC Twente en heeft daar haar eerste contract getekend en debuut gemaakt.

 

Uiteindelijk is Jill topscorer van de competitie geworden en is ze 4x landskampioen geworden. Toen werd het tijd om te vertrekken en heeft ze de overstap gemaakt naar Bayern München. Jill heeft 2 jaar bij Bayern gezeten en is vervolgens naar de Premier League verhuist en heeft getekend bij Arsenal. Bij Arsenal heeft ze een tweetal prachtige jaren gekend, mijn laatste seizoen sloot Jill af door in de twee openingswedstrijden van de competitie een hattrick te maken.

 

Toen ze hoorde van de interesse van SV Wolfsburg besloot Jill wederom de stap te maken naar Duitsland, Wolfsburg is een topclub in het damesvoetbal en een extra winst is dat Jill nu dichterbij haar familie speelt. 

Jill Roord clubs

FC Twente

Bayern Munich

Arsenal

Netherlands

Jill Roord statistieken

250+

Wedstrijden

100+

Goals

75+

Interlands

4x

Landskampioen

1x

Europees kampioen

1x

Vice wereldkampioen

Verbeter je spel met persoonlijke tips van Jill Roord