Jordy Bruijn
  • Positie Middenvelder
  • Expertise Passing, dribbelen en scoren
  • Bijnaam Spil

Jordy Bruijn

Voetbal

Voetballer bij NEC
Jeugdopleiding Ajax F1 tm Jong Ajax
4 jaar contract speler bij Heerenveen

Boek Jordy Bruijn

Jordy Bruijn

 

Als snel in de jeugd van RKVV Nas viel Jordy Bruijn op door zijn spel en werd hij overgenomen door Ajax. Jordy haalde het tot het beloften elftal, maar door een paar blessures op cruciale momenten kon hij niet de gewenste doorbraak maken bij Ajax waarop gehoopt was. Jordy vertrok naar SC Heerenveen.

 

Bij SC Heerenveen tekende Jordy een eenjarig contract zodat hij zich kon gaan bewijzen bij zijn nieuwe werkgever. Dit gebeurde dan ook en het eenjarige contract werd omgezet in een langere verbintenis. Jordy maakte zijn Eredivisie debuut dan ook in het Blauw Wit van SC Heerenveen. Een enorm succes werd het helaas niet voor Jordy Bruijn bij SC Heerenveen. Na het uitblijven van een definitieve doorbraak besloten in gezamenlijk overleg tot verhuur naar NEC.

 

Na het goed gedaan te hebben bij NEC en weinig uitzicht op een hernieuwde kans bij SC Heerenveen maakte Bruijn de definitieve overstap naar NEC waar ze uiteindelijk promoveerden naar de Eredivisie en waar Jordy bij afwezigheid van Rens van der Eijden ook werd aangewezen als aanvoerder.

Jordy Bruijn clubs

Ajax

SC Heerenveen

NEC Nijmegen

Jordy Bruijn statistieken

100+

Wedstrijden

25+

Goals

1x

Promotie naar Eredivisie

Verbeter je spel met persoonlijke tips van Jordy Bruijn

Eerdere reviews van Jordy Bruijn