Dennis de Nooijer
  • Positie Spits
  • Expertise Spitsen trainer. Timing van je runs voor de goal en het vinden van de ruimte in de 16.
  • Bijnaam Dennis de Menace

Dennis de Nooijer

Voetbal

Ik heb een rijk verleden als speler in de Eredivisie in Nederland. Na mijn actieve carrière ben ik mij gaan richten op het trainersvak. Dit doe ik met veel plezier en ben ik ook een voetbalschool begonnen. Ik kan dus ook met jou het veld op gaan waar we mijn bevindingen extra gaan trainen. Dit om jou een zo compleet mogelijke voetballer te maken.

Boek Dennis de Nooijer

Dennis de Nooijer

 

is geboren als oudste van de tweeling Dennis en Gérard de Nooijer. Dennis kwam al snel in de jeugdopleiding van Sparta Rotterdam samen natuurlijk met zijn broer. Waar Dennis ook zijn profdebuut heeft gemaakt en uiteindelijk meer dan 250 wedstrijden in het eerste elftal heeft gespeeld.

 

Er waren meerdere grote namen geïnteresseerd in de diensten van Dennis, zo voerde hij onder meer gesprekken met Celtic FC, Benfica, Ajax en Feyenoord. Tot ieders verbazing tekende Dennis bij bij Sparta voor 4 jaar.

 

Dennis vertrok naar SC Heerenveen waar hij de spits Ruud van Nistelrooij die destijds naar PSV vertrok moest doen vergeten. Dennis kwam bij SC Heerenveen mede door een paar vervelende blessures nooit helemaal uit de verf en vertrok uiteindelijk op huur naar Sparta en later ook NEC.

 

Na het uitdienen van zijn contract bij SC Heerenveen tekende Dennis de Nooijer een eenjarig contract bij het NEC van Johan Neeskens. De belofte die beide broers met elkaar hadden gemaakt om bij dezelfde profclub hun carrière af te sluiten losten ze in door gezamenlijk te tekenen bij FC Dordrecht.

 

In 2005 stopten ze beiden met professioneel voetbal en richtten ze zich momenteel op een trainerscarrière.

 

Dennis de Nooijer clubs

Sparta

SC Heerenveen

NEC Nijmegen

FC Dordrecht

Dennis de Nooijer statistieken

350+

Wedstrijden

93

Goals

4x

Gescoord in 1 interland

Verbeter je spel met persoonlijke tips van Dennis de Nooijer