Edwin de Graaf
  • Positie Trainer
  • Expertise In makkelijk te begrijpen woorden je uit te leggen waar je goede en waar je ontwikkelpunten liggen.
  • Bijnaam Graaffie

Edwin de Graaf

Voetbal

Mijn professionele voetbalcarrière begon ik bij RBC Roosendaal na RBC ben ik via o.a. Feyenoord, NAC en ADO in het buitenland terecht gekomen bij Hibernian in Schotland. Na mijn actieve spelers carrière ben ik mijn trainers licenties gaan halen. Ik ben nu in bezit van UEFA-A licentie en bezig met mijn UEFA-PRO licentie. Ik heb bij meerdere professionele clubs meegelopen en daar met inspirerende trainers gewerkt. Ik ben van mening dat ik jou (op welke veldpositie dan ook) kan voorzien van nuttige tips. Ikzelf heb vooral op het middenveld heb gespeeld. Ik zou het leuk vinden je gedetailleerde en onderbouwde feedback te geven, en je daarmee helpen je doelen te bereiken.

Boek Edwin de Graaf

Edwin de Graaf

 

Is een op 30 april 1980 in Den Haag geboren voormalig betaald voetballer en momenteel werkzaam als trainer bij NAC Breda. Edwin speelde vanaf  het seizoen 2001-2002 bij RBC Roosendaal. Hij maakte daar zijn profdebuut op 31 augustus 2001.

 

In 2004 legde Feyenoord hem een contract voor dat hem voor 3 jaar aan de club zou binden, waarbij het eerste jaar bij RBC zou blijven. Edwin tekende dat contract. Bij Feyenoord kwam hij echter nooit aan spelen toe. Hij werd daarom in het seizoen 2005-2006 ook verhuurd aan ADO Den Haag.

 

In 2006 tekende hij een contract voor vier jaar bij NAC Breda. Hier heeft hij vele wedstrijden in de basiself  gespeeld. Toen zijn contract in 2010 bij NAC Breda afliep, kon hij transfervrij vertrekken naar Hibernian FC, een club uitkomend in de Scottish Premiership. Hij tekende hier voor twee seizoenen maar keerde al heel snel weer terug naar de Eredivisie en tekende in januari 2011 een huurcontract bij Excelsior in Rotterdam.

Op amateurbasis was hij nog twee jaar als vcoetballer actief bij HBS in Den Haag maar in 2012 werd hij aangesteld als full time jeugdtrainer bij Feyenoord. In 2017 werd hij assistent trainer bij ADO Den Haag en in juli 2020 werd hij aangesteld als assistent trainer bij NAC Breda, waar hij nu hoofdtrainer is.

Edwin de Graaf clubs

Feyenoord

ADO Den Haag

NAC Breda

Excelsior

Edwin de Graaf statistieken

250+

Wedstrijden

40+

Goals

1x

UEFA Pro licentie

1x

Promotie Eredivisie

Verbeter je spel met persoonlijke tips van Edwin de Graaf