Nick Hengelman
  • Positie Goalkeeper
  • Expertise Goalkeepers
  • Bijnaam Hengel

Nick Hengelman

Voetbal

Keeper met veel ervaring, sta nu wekelijks onder de lat bij Ajax Cape town. Vind het erg leuk je te helpen met je ontwikkeling en wanneer je me kiest zorg ik er voor dat je precies weet waar je je kan ontwikkelen.

Boek Nick Hengelman

Nick Hengelman groeide op in Enschede in de wijk Glanebrug. Zijn talent als keeper werd tijdig ontdekt door Heracles Almelo waar Nick uiteindelijk selectie speler werd maar helaas nooit zijn debuut heeft mogen maken.

Na de overstap van Heracles Almelo naar AGOVV heeft Nick Hengelman dan zijn professionele debuut mogen maken in het shirt van de Apeldoornse club. Nick kwam hier tot 18 wedstrijden in de hoofdmacht alvorent hij tekende bij Vitesse en vervolgens Achilles ’29.

Bij Achilles ’29 destijds uitkomend in de Eerste Divisie was Nick eerste keeper en verdiende aan het einde van dat seizoen een nieuw contract bij TOP Oss. Een mega succes werd dat helaas niet voor Nick.

Na wat onenigheid met de technische staf kwam Nick uiteindelijk terecht bij FC Twente en daar was Nick Hengelman afwisselend 2e en 3e doelman. Tot een debuut in de hoofdmacht van zijn jeugdliefde kwam het helaas niet voor Nick.

Na een geweldig avontuur in Zuid Afrika streek Nick terug op de velden van Ajax, na goed overleg met Marc Overmars werd besloten Nick een contract aan te bieden en zich te laten toevoegen aan de selectie van Jong Ajax. Na zijn jaar bij Ajax besloot Nick Hengelman te gaan voor een ander mooi buitenlands avontuur.

OFK Pirin in Bulgarije werd zijn nieuwe club, na een fantastische eerste seizoens helft werd Nick zijn contract daar ontbonden vanwege financiële problemen binnen de club, Nick tekende daarna zijn huidige contract bij Go Ahead Eagles.

Nick Hengelman clubs

Jong Ajax

FC Twente

SC Heracles Almelo

TOP Oss

Vitesse

Nick Hengelman statistieken

9

Prof clubs in Nederland

3

Verschillende landen

100+

Professionele wedstrijden gekeept

1x

Promotie Eerste Divisie

Verbeter je spel met persoonlijke tips van Nick Hengelman