Diederik Boer
  • Positie Keeper
  • Expertise Goalkeeping, maar ook helpen in hjet organiseren van de verdediging en het neerzetten bij standaard situaties.
  • Bijnaam Boertje

Diederik Boer

Voetbal

Ben actief voetballer geweest bij PEC Zwolle en Ajax en heb in totaal ruim 350 wedstrijden gespeeld. Bij PEC Zwolle de knvb beker gewonnen en de Johan Cruijff schaal. Houd me nu bezig met het trainen en begeleiden van de jeugdkeepers bij PEC Zwolle.

Boek Diederik Boer

Diederik Boer is een Nederlandse oud prof voetballer van Ajax en PEC Zwolle. Diederik is geboren in 1980 te Emmeloord en begon met voetballen bij Flevoboys. Al snel werd Diederik Boer opgepikt door het nabij gelegen PEC Zwolle waar hij alle jeugdelftallen doorliep en uiteindelijk eerste keeper werd in het seizoen 2005/2006.

Diederik Boer groeide in Zwolle uit tot Mr Zwolle samen met Henk Timmer omdat hij meer dan 300 professionele wedstrijden voor de club heeft gespeeld. De hoogte punten waren de 2 promoties en de beker winst in 2014. Ook de Johan Cruijff- schaal heeft Diederik Boer op zijn naam geschreven.

In het seizoen 2014-15 tekende Diederik bij Ajax en daar bleef hij uiteindelijk 3 seizoenen voordat hij terugkeerde bij PEC Zwolle in de Eredivisie.

Diederik Boer clubs

PEC Zwolle

Ajax

Diederik Boer statistieken

330+

Wedstrijden voor PEC Zwolle

2x

Promotie naar de Eredivisie

1x

De KNVB Beker

1x

Johan Cruijff schaal

Verbeter je spel met persoonlijke tips van Diederik Boer