Hans De Jong
  • Positie Trainer
  • Bijnaam Hansie

Hans De Jong

Voetbal

Ik ben bij verschillende professionele clubs werkzaam geweest als trainer en scout. Ik heb ervaring in het coachen van verschillende leeftijdscatagorien. Ben in het bezit van UEFA-PRO licentie en geef ook les aan professionele trainers om het vak te leren. (Marcel Keizer o.a.) Mijn kijk op het spel is gedetailleerd en onderbouwend. Ik probeer je zo goed als mogelijk in de tactiek van je team aanwijzingen te geven zodat je jezelf doorontwikkeld en het beste uit jezelf en team haalt.

Expertise

Gedetailleerde analyse van je spel te geven ook vanuit het standpunt van jouw trainer.

Boek Hans De Jong

Hans de Jong

 

Is geboren op 4 Oktober 1962 in het Friese dorp De Knipe. Hans zijn voorliefde voor voetbal was al snel duidelijk en dat Hans er talent voor had bleek ook al wel. 

 

In de jeugd kwam Hans al snel bij het grote SC Heerenveen te spelen maar moest al snel stoppen door een vervelende blessure. Hans besloot zich te gaan richten op het trainerschap.

 

Hans de Jong besluit voor het hoogst haalbare te gaan en heeft uiteindelijk zijn UEFA Pro papieren gehaald. Na omzwervingen als Hoofd Jeugdopleidingen en assistent trainer te zijn bij Trond Sollied in 2009 (destijds hoofdtrainer bij SC Heerenveen en winnaar van de KNVB Beker).

 

Hans is momenteel freelance voetbalscout bij meerdere Europese clubs en tevens hoofdtrainer bij gerenommeerde clubs in het Noordelijke Amateurvoetbal geweest. Te denken aan Harkemase Boys en momenteel het mooie Leeuwarder Zwaluwen.

Hans De Jong clubs

SC Heerenveen

FC Twente

SC Cambuur

Hans De Jong statistieken

400+

Wedstrijden gescout

1x

UEFA PRO licentie

20+

Spelers naar Europa gehaald

Verbeter je spel met persoonlijke tips van Hans De Jong