Celeste Plak
  • Positie Hoekspeelster
  • Expertise Aanval
  • Bijnaam Plakkie

Celeste Plak

Volleyball

Ik ben een gedreven sporter maar ook een echt mensen mens. Ik zal je altijd proberen te motiveren het beste uit jezelf te halen, maar doe dat wel op mijn eigen manier. Compleet en onderbouwend motiveren, dat is waar ik voor sta.

Boek Celeste Plak

Celeste Plak,

Is geboren in een klein dorp Tuitjenhorn in Noord Holland. Bij de plaatselijke volleybalvereniging De Boemel zette Celeste haar eerste stappen in het Volleybal. Al gauw werd duidelijk dat ze meer uitdaging nodig had in het spel en verhuisde ze naar een grotere club in het nabij gelegen Warmenhuizen namelijk: Dinto.

 

Celeste werd uiteindelijk gescout door de profclub Alterno en daar heeft ze haar debuut in het professionele volleybal mogen maken. Na slechts 2 seizoenen in de hoofdmacht bij Alterno werd Celeste opgepikt door Foppapedretti in Italië en na nog eens 2 seizoenen kwam ze terecht bij Igor Gorgonzola Novara en speelde ze samen met een andere Nederlandse topper Laura Dijkema.

 

Haar Italiaanse avontuur kwam tot een einde toen ze tekende in Turkije bij Aydin, hier heeft ze het seizoen afgemaakt en begon toen na te denken over haar toekomst en besloot even een jaar een sabbatical in te plannen. In de topsport gaat het leven snel, je wordt echt geleefd en Celeste wilde alles eerst goed in kaart hebben voordat ze zich in een nieuw avontuur zou storten.

 

Na een jaar zonder volleybal begon het toch weer te kriebelen en besloot ze een nieuw avontuur aan te gaan aan de andere kant van de wereld in Japan bij Victorina Himeji. Daar speelt ze tot op de dag van vandaag nog steeds met veel plezier. 

Alterno, Foppapedretti Bergamo, Igor Gorgonzola Novara, Aydın Büyükşehir Belediyespor, Victorina Himeji

Celeste Plak statistieken

128

Interlands

190

Centimeter

Verbeter je spel met persoonlijke tips van Celeste Plak