Zian Flemming
  • Positie Aanvallende middenvelder, spits
  • Expertise Afronden, Kracht, Inzicht en positionering.
  • Bijnaam Flame

Zian Flemming

Voetbal

Momenteel speler van Fortuna Sittard en altijd bezig met voetbal. Ondanks mijn jonge leeftijd ben ik ervan overtuigd dat ik jou kan helpen de juiste onderdelen aan jouw spel toe te voegen. Ik ben erop gebrand om jou je doelen te helpen verwezenlijken. Laten we samen de handen ineen slaan en kijken waar ik je kan helpen.

Boek Zian Flemming

Zian Flemming

op dit moment speelt Zian voor Fortuna Sittard in de eredivisie. In zijn jeugd is hij al vroeg begonnen met voetbal en heeft bij 2 amateurclubs ( ZSGOWMS, RKSV Pancratius) in de jeugdopleiding gespeeld voordat hij de move naar Ajax maakte.

 

Bij Ajax heeft Zian de jeugdopleiding afgemaakt en zijn debuut gemaakt in Jong Ajax tegen Jong PSV. In die wedstrijd scoorde hij ook nog en werden ze zelfs kampioen dat jaar van de Keuken Kampioen divisie. Zian zijn doorbraak in de hoofdmacht van Ajax leek uit te blijven en toen heeft hij de keuze gemaakt om naar PEC Zwolle te vertrekken.

 

Het eerste seizoen ging best ok bij PEC maar het tweede seizoen dreigde Zian de tweede viool te gaan spelen en hebben ze in goed overleg besloten om naar NEC op huur te gaan. Na het seizoen afgemaakt te hebben bij NEC werd Zian overgenomen door Fortuna Sittard om samen met hen eredivisie te gaan spelen. Dit is een kans die je niet moet laten schieten natuurlijk. Als voetballer is Zian erg actief in het veld. Hij probeert zijn teamgenoten te voorzien van bruikbare ballen en ze te ondersteunen met zijn loopacties richting de goal. 

Zian Flemming clubs

Ajax

PEC Zwolle

NEC Nijmegen

Zian Flemming statistieken

125+

Wedstrijden

40+

Goals

1x

Eerste divisie

Verbeter je spel met persoonlijke tips van Zian Flemming

Eerdere reviews van Zian Flemming