Danny Holla
  • Positie Verdedigende middenvelder
  • Expertise middenveld, en het verdedigend positioneel opstellen
  • Bijnaam Dan

Danny Holla

Voetbal

In mijn carriere heb ik veel baat gehad bij het bekijken van mijn eigen wedstrijden. Zittend met de hoofdtrainer en/of de assistent trainer namen we wekelijks de wedstrijd door. Vaak kwamen ze met tips waarmee ik mijn spel kon verbeteren. Het heeft mij zeker geholpen om het maximale uit mijn spel te halen (Fc Twente, Brighton Hove and Albion, Fc Groningen). Als profvoetballer ben je dagelijks bezig met je individuele ontwikkelingen, hiermee hoop ik mijn ervaring te kunnen gebruiken om zo ook jou te helpen jezelf te verbeteren.

Boek Danny Holla

Danny Holla is geboren in 1987 te Almere, al op jonge leeftijd voegde FC Groningen Danny Holla toe aan haar jeugdopeiding. Danny doorliep de jeugdopleiding en maakte zijn debuut in de hoofdmacht van FC Groningen in 2006.

Na twee keer op huur te zijn gegaan (TOP Oss, PEC Zwolle) werd Danny Holla zijn contract niet verlengd bij FC Groningen en kon hij op zoek naar een nieuwe club. Deze vond hij destijds bij ADO Den Haag waar hij 2 seizoenen heeft gespeeld.

In de zomer na de twee seizoenen bij ADO Den Haag werd Danny transfervrij opgepikt door Brighton Hove and Albion. De club kwam destijds uit in het Championship en wilde de promotie push maken naar de Premier League. De Promotie mocht Danny helaas niet meer meemaken en hij tekende wederom een contract bij PEC Zwolle.

Na een jaar in dienst van PEC werd Danny Holla overgenomen door FC Twente waar hij ook slechts een jaar bleef spelen om vervolgens bij FC Den Bosch te tekenen. Een buitenlands avontuur lonkte voor Danny Holla en hij tekende een contract voor twee jaar bij Sliema Rovers uit Malta.

Danny is momenteel bezig met zijn papieren als trainer.

Danny Holla clubs

FC Groningen

PEC Zwolle

ADO Den Haag

FC Twente

VVV-Venlo

FC Den Bosch

Danny Holla statistieken

350+

Wedstrijden Gespeeld

50+

Goals gescoord

210+

Wedstrijden Eredivisie 45 assists

Verbeter je spel met persoonlijke tips van Danny Holla