Sonny Stevens
  • Positie Keeper
  • Bijnaam Sonny Safehands

Sonny Stevens

Voetbal

Mijn naam is Sonny Stevens en al geruime tijd professioneel keeper. Met de ervaringen en lessen die ik in die jaren heb opgedaan wil ik jou helpen/begeleiden de beste versie van jezelf te worden.

Expertise

Als keeper ben ik vrij allround maar probeer mezelf elke dag te verbeteren.

Boek Sonny Stevens

Sonny Stevens

 

Sonny Stevens is geboren op 22 juni 1992 in de stad Hoorn. Op dit moment is hij actief onder de lat bij SC Cambuur. Hij begon met voetballen bij de amateurclub SV Always Forward. Op 14 jarige leeftijd ging hij naar de jeugd van FC Volendam. Zeven jaar later make Stevens zijn debuut voor het eerste van FC Volendam in het bekerduel tegen HVV Hollandia.

 

Na het vertrek van de eerste keeper Robbin Ruiter nam Stevens zijn plek over onder de lat. Bij FC Volendam had Stevens mooie jaren en miste ze op een haar na het kampioenschap. Drie jaar later maakt Stevens de mooie overstap naar de topclub FC Twente daar debuteerde hij in het bekerduel tegen Achilles ‘29 die met 3-1 werd gewonnen.

 

In het seizoen 2013/14 zou hij eerste keeper worden maar Stevens kwam voor een tegenslag te staan met een schouderblessure en lag er enkele maanden uit. Hij kwam terug en maakte 14 december 2014 zijn eredivisiedebuut tegen PSV daarna bleef hij voor het gehele seizoen onder de lat. Maar het was nog niet klaar met de tegenslagen van Stevens, hij raakte namelijk in de halve finale van de KNVB Beker geblesseerd in een botsing voor zeker 9 maand omdat hij zijn kruisband van zijn rechterknie had afgescheurd.

 

Na deze tegenslag heeft hij geen minuten meer gemaakt voor FC Twente en dat leidde tot een transfer naar Go Ahead Eagles waar hij een seizoen speelde en daarna vertrok naar SBV Excelsior waar hij ook slechts een jaar speelde en vertrok naar zijn huidige club SC Cambuur waar hij met dit jaar al drie jaar speelt. 

Sonny Stevens clubs

FC Volendam

FC Twente

Excelsior

Go Ahead Eagles

SC Cambuur

Sonny Stevens statistieken

200+

Wedstrijden

194

Centimeter

1x

Kampioen Eerste Divisie

Verbeter je spel met persoonlijke tips van Sonny Stevens