Frank Demouge
  • Positie Spits
  • Expertise Spitspositie, met name de timing voor de goal en hoe je optimaal gebruik kan maken van je kwaliteiten.
  • Bijnaam Frankenstein

Frank Demouge

Voetbal

Na mijn actieve professionele carriere (300+ wedstrijden) ben ik me gaan toewijden aan het ontwikkelen van gedreven jonge spelers die het beste uit zichzelf willen halen. Momenteel werkzaam bij VVV als assistent trainer en tevens ben ik eigenaar van een voetbalschool en ben dus dagelijks bezig om jeugdige voetballers te trainen. Video analyses is volgens mij de tool om bewuster te worden van hoe jij de wedstrijd speelt en waar jouw ontwikkelingspunten liggen.

Boek Frank Demouge

Frank Demouge

 

Doorliep de jeugdopleiding van VV de Trekvogels om vervolgens te tekenen bij NEC en daar het restant van de jeugdopleiding te doorlopen. Frank zijn doorzettingsvermogen viel op tezamen met zijn ijzersterke lijf. Helaas was het geen lang en gelukkig huwelijk met NEC en verkaste Frank naar FC Eindhoven alwaar hij begon op te bloeien.

 

Na een goed en sterk seizoen bij FC Eindhoven, werd Frank overgenomen door FC Den Bosch. Ook hier begon Frank weer met scoren en verdiende een transfer naar de Eredivisie bij Willem II.

 

Na een lastig begin mede door een vervelende knieblessure begon Frank meer en meer te draaien en te doen waar hij voor gehaald werd. Doelpunten maken voor Willem II. Uitdienen van zijn contract deed Frank Demouge niet omdat hij werd gekocht door FC Utrecht in 2010.

 

Na 2 seizoenen in de Domstad volgde Frank zijn hart en tekende in Engeland bij het ambitieuze AFC Bournemouth dat destijds uitkwam in league 1. Frank kwam niet veel aan spelen toe en na een gesprek met de club werd besloten dat Frank niet meer voorkwam in de plannen voor de toekomst. Frank tekende bij Roda JC alvorens hij bij Knokke FC zijn carrière als speler afsloot.

 

Momenteel richt Frank Demouge zich op het trainersvak en stond hij al bij een aantal mooie clubs op het veld als spitsentrainer. Het vak dat hij natuurlijk als geen ander kent.

Frank Demouge clubs

NEC Nijmegen

FC Eindhoven

FC Den Bosch

Willem II

FC Utrecht

Bournemouth

Roda JC

Frank Demouge clubs

NEC Nijmegen

VVV-Venlo

Frank Demouge statistieken

300+

Wedstrijden

90+

Goals

Verbeter je spel met persoonlijke tips van Frank Demouge