Doke Schmidt
  • Positie Vleugelverdediger
  • Expertise Gehele achterste linie
  • Bijnaam Dook

Doke Schmidt

Voetbal

Ik heb de volledige jeugdopleiding doorlopen bij SC Heerenveen, en als voetballer de nodige eredivisie ervaring. Onder andere gewerkt onder trainers als Marco van Basten en Ron Jans. Ik stel mezelf beschikbaar om mijn kennis en ervaring te delen aan gedreven jonge voetballers en voetbalsters. Mijn specialiteit ligt in de achterhoede, omdat ik daar zelf altijd speel. Maar ik zou je natuurlijk ook van nuttige tips kunnen voorzien wanneer je een voorhoede/middenveld speler bent.

Boek Doke Schmidt

Doke Schmidt

 

Doke is geboren in Heerenveen op 7 April 1992. Doke begon met voetballen bij de plaatselijke vereniging Heerenveense Boys, maar vertrok al snel naar het grote SC Heerenveen. Doke doorliep daar de rest van de jeugdopleiding.

 

Onder trainer Ron Jans maakte Doke zijn debuut en een lange tijd bij SC Heerenveen volgde. In totaal speelde Doke 8 seizoenen bij SC Heerenveen, waaronder hij 1 seizoen werd uitgeleend aan Go Ahead Eagles. Doke kwam tot 85 wedstrijden in het eerst van SC Heerenveen, toen Doke Schmidt zijn contract niet werd verlengt tekende hij bij SC Cambuur.

 

Met Cambuur is Doke kampioen in de Eerste Divisie geworden en speelt momenteel nog steeds Eredivisie.

 

 

Doke Schmidt clubs

SC Heerenveen

Go Ahead Eagles

SC Cambuur

Doke Schmidt statistieken

200+

Wedstrijden

130+

Eredivisie wedstrijden

1x

Kampioen Eerste Divisie

Verbeter je spel met persoonlijke tips van Doke Schmidt