Hoe word ik een betere volleyballer

We willen jou helpen een betere volleyballer te worden.

Wil je beter presteren op het volleybalveld? En het beste uit jezelf te halen? Dat kan je op veel verschillende manieren doen.

Conditietraining, krachttraining, techniek en tactiek training zowel binnen als buiten het veld vormen de basis van jouw spel als volleyballer. Deze training is natuurlijk ontzettend belangrijk, maar niet minder belangrijk is de juiste begeleiding en feedback. Ons doel is om dezelfde begeleiding die professionals krijgen voor elke volleybalspeler mogelijk te maken.

Hoe sneller jij je bewust bent van je spel, hoe eerder je kan beginnen met jezelf te ontwikkelen. Want alleen met eerlijke feedback en coaching haal je het beste uit jezelf. Hierbij hoort het bewust worden van je kwaliteiten en open staan voor tips over hoe jij je het beste kan ontwikkelen, want juist van de dingen die wat minder goed gaan leer je het allermeeste.

Bij Scorelit staan scouts, trainers en spelers van het allerhoogste volleybal niveau klaar om jou heldere feedback en tips te geven waar je direct mee aan de slag kan. Kies je eigen volleybal expert, omschrijf je doelen en ontvang een persoonlijke videoanalyse van de door jou opgestuurde wedstrijdbeelden. Doordat de expert alleen naar jou kijkt tijdens de wedstrijd, kunnen we je echt verder helpen.

MAAK KENNIS MET DE EXPERTS

Vechten voor je droom, vol met ambitie en de drive om de top te bereiken? Bij Scorelit begrijpen we dit als geen ander.

(Ex)topsporters en professionals die ooit dezelfde ambities hadden, dat zijn de mensen die jou willen helpen deze dromen te realiseren.

Lees hier meer over het ontstaan van Scorelit.