Arvin Slagter
  • Position Shooting Guard/Point Guard
  • Expertise Passing, spelinzicht, schieten (3pts), tactiek, performance coaching
  • Nickname Slachter

Arvin Slagter

Basketball

Olympiër voor team NL met 3×3 basketbal. 132-voudig international en voormalig captain van het Nederlands team 5 tegen 5.
17 jaar lang eredivisie prof in het 5 tegen 5 voor o.a. ZZ Leiden, Donar Groningen, Feyenoord basketbal en Heroes Den Bosch

Boek Arvin Slagter

Arvin Slagter werd geboren in 1985 te Amsterdam waar ook zijn voorliefde voor het basketbal begon. Zijn eerste stappen in het professionele Basketbal zette Arvin Slagter bij Rotterdam Basketbal. Zijn talent viel op en al snel kwam Arvin uit voor het Nederlands Team.

Met de nodige omzwervingen in de top van het Nederlandse Basketbal bij onder andere: Brabant Giants, Gasterra Flames, DONAR en ZZ Leiden besloot Arvin zijn droom na te jagen in het opkomende 3×3 Basketbal. Met het Nederlandse team in het 3×3 Basketbal plaatste Arvin Slagter zich voor de Olympische Spelen van 2020.

2014 was Arvin zijn allerbeste seizoen ooit en won hij bijna alles wat er te winnen viel, landskampioen en de beker maar vooral ook de uitverkiezing tot MVP en Play-off MVP waren de grote prijzen dat jaar.

Clubs: Feyenoord Basketbal, GasTerra Flames, DONAR, ZZ Leiden, Brabant Giants, Heroes Den Bosch. En natuurlijk het Nederlands Team.

Arvin Slagter statistieken

6x!

Landskampioen

1x

MVP

1x

Olympische Spelen

5x

De Beker

5x

All Star wedstrijd

Improve your game with personal tips from Arvin Slagter